Op zaterdag 28 oktober 2006 speelden de jongens van het U 16-2 team een zeer goede wedstrijd tegen de Westland Stars. In de eerste drie minuten van de wedstrijd wisten Boudewijn Arndt en Bas Kallenberg de scores te openen. Pieter Klompmaker scoorde de derde treffer waardoor er een voorsprong van 6 – 0 ontstond. De voorsprong duurde niet lang want Westland Stars wist zich snel te herstellen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, die grotendeels gelijk op ging. Bas Kallenberg was gastspeler omdat zijn oudere broer (Koen Kallenberg) zijn pink gebroken heeft. Via 10 – 7 werd het 12 – 14.
Wouter Moerer, onze nieuwe ster in het team U 16-2, werd even vrij gelaten en scoorde direct 6 punten op rij. Van een 12 – 14 achterstand naar een 18 – 14 voorsprong. Helaas liep Foad Bozorgie al snel tegen zijn derde persoonlijke fout op, waardoor coach Hans Kallenber zich genoodzaakt voelde om Foad in de eerste periode al snel naar de bank te halen. Jammer.
De eerste periode eindigde in een 24 – 18 voorsprong voor het goed spelende team U 16-2 van b.v. Leiderdorp. Roy Vlasman probeerde samen met Bas Kallenberg het spel goed te verdelen. Er werd goed samen gespeeld. De tweede periode eindigde in een gelijke ruststand 44 – 44. Er waren dus wel degelijk kansen voor dit Leiderdorpse team!
Direct na de rust scoorde Wouter Moerer er rustig op los en verzamelde deze wedstrijd 14 punten! Boudewijn Arndt scoorde goed, maar liet veel rebounds voor zijn neus weghalen door de tegenpartij. Een goed leermoment voor Boudewijn!
Via 44 – 44 ging het naar 52 – 58. Een time-out werd aangevraagd door coach Hans Kallenberg. De aanwijzingen bleken te helpen zodat de achterstand werd bijgeschaafd tot een 60 -63. Bas Kallenberg bleek een zeer goede dribbelaar en wist vaak de juiste mensen aan te spelen. Een aanmoedigende coach hielp het team op te zwepen en scoorde het team 12 punten op rij. We stonden voor………we konden de wedstrijd dus best winnen!!
Via 77 – 77 en 81 – 78 werd de eindstand 87 – 80 in het voordeel van bv. Leiderdorp.

[i]Scores:[/i]
Boudewijn Arndt: 22 punten, Bas Kallenberg 7 punten, Pieter Klompmaker 20 punten, Wouter Moerer 14 punten, Roy Vlasman 2 punten, Foad Bozorgie 22 punten.