De “Bloemerddag” pakte heel anders uit dan verwacht. Zondagmiddag bleken we ineens de enige vereniging in de sporthal te zijn die bereid was zich te presenteren. Renske, Aniek (ach die hand…, maar wel op de radio…) en Maaike trainden de groepen U10 en U12. Daarna werd het allemaal wat serieuzer toen Edmar de groepen U16 en U14 een eerste training gaf. De vakantie zat nog goed in de benen bij de heren, een aantal waren na afloop dan ook behoorlijk vermoeid. Tijdens de demonstratietrainingen kwamen er ook mensen om informatie vragen. De meesten waren via Mo vanuit de “BVL-marktkraam” op het infoplein (ja, dat was er allemaal ook), naar de hal gedirigeerd. “Kan mijn zoontje (of dochter) ook komen basketballen?” Niet met honderd tegelijk, maar de functie die de Bloemerddag vertolkt, kwam zo wel een beetje tot uiting. De prijsvraag om een orginele Wolvessweater bleek erg moeilijk (BVL-leden mochten niet mee doen). De vraag “Welke ex. BVL-speler speelt op dit moment in de NBA…?” bezorgde menig bezoeker grijze haren.

Als we volgend jaar eerder weten dat we de gehele hal tot onze beschikking hebben, zullen we zeker meer teams bij de presentatie betrekken. De ideeën liggen al klaar… Dat zullen we ook de organisatie van de Bloemerddag mededelen!