Het seizoen is voorbij en na vijf jaar het wedstrijdsecretariaat te hebben vervuld heeft Bert Klompmaker het stokje overgedragen. Bert meldt desgevraagd dat hij het wedstrijdsecretariaat met plezier heeft gedaan maar dat de uitdaging om het allemaal goed te regelen inmiddels verdwenen is. Dit gecombineerd met een drukke baan heeft tot zijn besluit geleid.
Bert zal wel actief blijven binnen BVL. Naast het feit dat hij coach is van MJ1 en HS2 zal hij ook actief blijven binnen de toernooicommissie.

De nieuwe wedstrijdsecretaris is Hans Kievit, vader van Tycho die in de jeugd basketbalt.
Hans vormt samen met Ronald van der Meel, Michael Ginter en Marc Alessie de commissie WMS. (Wedstrijdsecretariaat, Materialen en Scheidsrechters). Michael zal ook volgend jaar de zaaltaken indelen en Marc zal zich gaan richten op de scheidsrechterscursussen.
We wensen hen alle succes!