Niet alleen vader en zoon Ton en Matthijs Kallenberg hebben het driepuntsrecord van BVL in handen (10 in een competitiewedstrijd), maar ook Albert (Appie) de Groot heeft – naar nu blijkt – deze mijlpaal bereikt. In een wedstrijd tegen Forwodians heeft Appie de Groot 10 driepunters in een wedstrijd raak geschoten. Deze prestatie zette hij overigens al weer een aantal jaar geleden neer. Nadat enkele lay-ups waren gemist, besloot Appie het dus maar van afstand te doen en dat lukte de afstandsschutter beter. Met tien rake schoten en 30 punt in de wedstrijd, was hij de eerste BVL-speler die deze mijlpaal haalde.

Als scorer van de meeste punten in een wedstrijd staat nog altijd Just Blom te boek. Hij scoorde in een wedstrijd 73 punt. Just deed dit in een wedstrijd van de junioren 2, waarin BVL won met 210 – 17 … Ook deze prestatie ‘staat’ al weer enige tijd!

Kortom, vraag is wanneer er nieuwe records zijn te melden!