Leiderdorp – 9 april – Matthijs Kallenberg heeft de laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen aangegrepen in een poging om het clubrecord driepunters in een wedstrijd te verbeteren. Dit record was in handen van zijn vader Ton Kallenberg (10 driepunters in een wedstrijd). In een wedstrijd tegen Dunkinn ging het hard met de driepunters. Na de eerste periode stond Matthijs al op 5; daar kwamen in de tweede en derde periode nog drie bij en in de vierde periode stond hij halverwege al op 10. In de laatste vier minuten lukte het vervolgens niet meer om de 11e erin te schieten en zullen vader en zoon beiden in de komende tijd pogingen doen om het scherper te stellen.
De kadetten (spelend in de juniorencompetitie) wonnen overigens verder vrij eenvoudig met 81-50 en werden hierdoor 1e in hun poule. Omdat echter de uitwedstrijd tegen Alexandria’66 werd verloren, zal er begin juni een beslissingswedstrijd worden gespeeld om het kampioenschap.
scores: Matthijs Kallenberg (42 punt); Glenn Schijff (16 punt); Fabio Scaramelli (13 punt); Olivier Wientjes, Rogier Geerders, Enrique Rossem, Rasmus Okine en Bastiaan (allen 2 punt)