Zaterdag 8 april hadden de Welpen hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Ze moesten helemaal naar Mijdrecht om tegen Argon te spelen. Dit seizoen hadden ze al drie keer tegen dit team gespeeld en alle drie de keren verloren. Argon is een erg sterk team (vooral nr 95 en 77).

Argon had alle wedstrijden ruim gewonnen, dus we zouden gewoon onze best doen. Wij waren met twaalf man, dus iedereen kon zich lekker moe rennen. Het eerste kwart kwamen we niet veel over de middellijn. Wel waren heel veel rebounds voor ons, maar Argon was te sterk.

Tweede kwart ging het wat beter. Pas na twee minuten kon Argon tot scoren komen. Helaas wilde de bal er bij ons heel weinig ingaan, daardoor verloren we deze periode met 7-4.

Derde kwart ging het weer wat minder. Vooral nr. 77 van de tegenpartij scoorde veel en onderschepte alle ballen. Erg jammer, want er werd door Leiderdorp goed samengespeeld.

Vierde kwart begon weer erg matig, er werd weinig samengespeeld en er werden rare schoten gemaakt. Tot de 7e minuut, iedereen ging samenspelen, nam de tijd voor schoten, werden lay ups gemaakt en eindelijk kwamen daar zes punten op een rij voor Leiderdorp.

Ondanks het goede samenspel, vele rebounds en een sterke verdediging van Leiderdorp won Argon dik met 53-14. Argon, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!