De meisjes aspiranten 2 van coach Paul Broers speelden een thuiswedstrijd tegen BS Leiden. Helaas kon Paul zijn team niet zelf coachen omdat hij tegelijkertijd op een ander veld moest spelen. Anouk nam deze taak waar en bleek een prima vervangster. Zo was dit probleem opgelost.
BVL ging van start met de openingstreffer, maar na de eerste 10 minuten stonden ze met 9 -10 achter. Dat beloofde wat voor de rest van de wedstrijd. In de tweede periode werd er door beide partijen 8 punten gescoord (spanning alom). Maar toen gingen onze dames er echt voor. Ze bleven goed spelen. De bal ging rond, er werd goed verdedigd, de tegenpartij kwam niet meer aan scoren toe. In deze periode werd er flink uitgelopen met 14-0. De coaches namen nog wat time-outs om de tactiek te bespreken. Daardoor waren de dames van beide teams in de vierde periode bijna even sterk en ze scoorden haast evenveel. Stand vierde periode 10-9.

[b]Eindstand 41-27[/b]

[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/MA2 12-11.jpg[/img]
[i]Mooi gespeeld meiden![/i]