De organisatie van het kersttoernooi is zo goed als rond en alle teams zijn bekend. Op 28 december is er nog plaats in de jongens poule van de aspiranten 2 voor 1 team. Hier zijn wij nog druk naar op zoek om een geschikt team voor deze poule te vinden. De overige deelnemers zijn:

28 december
De wedstrijden beginnen om 12.00 uur en het toernooi zal tot 18.00 uur duren. De teams zijn ingedeeld in poules van 4. Dit betekent dat elk team drie wedstrijden speelt. De wedstrijden duren 2 * 20 minuten ‘dode tijd’.
JK2 BV Leiderdorp JK2, Forwodians JK2, BS Leiden JK2, The Jump JK
JA2 BV Leiderdorp JA2, The Jump JA, River Trotters JA2 en dus nog een vierde team
MA2 BV Leiderdorp MA2, The Jump MA, Lokomotief MA, Zoebas MA1
MJ BV Leiderdorp MJ1, BV Oegstgeest, BV Aalsmeer, BV Unlimited

29 december
Op donderdag 29 december is er een sterk deelnemersveld in de sporthal. Vertegenwoordigers uit de verschillende rayonklassen treden tegen elkaar in het strijdveld. Bij de meiden aspiranten/kadetten poule zal het voor de thuisspelende bolwerkmeiden een uitdaging worden om te strijden tegen gerenommeerde teams als Den Helder en Wildcats. Het Belgische Meetjesland speelt in de landelijke competitie en is de favoriet voor de eindzege van het toernooi. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en het toernooi duurt tot 18.00 uur. Ook hier zijn de teams in poules van 4 ingedeeld. Elk team speelt drie wedstrijden. De wedstrijden duren 4 * 8 minuten levende tijd.
JA1 AMVJ Amsterdam, BV Leiderdorp JA1, Black Eagles, Lokomotief
JK1 Lokomotief JK, Black Eagles JK, BV Leiderdorp JK, BV Unlimited JK1
MA/K BV Leiderdorp Bolwerk, DBV Den Helder, Wildcats Nijmegen, BBC Meetjesland Kaprijke (Belgie)

Nadere informatie volgt. Houd de website in de gaten!