Een nieuw team en een nieuw seizoen betekenen dat je je tegenstanders nog niet in kan schatten op sterkte. Daarom vertrokken de Ma2 vol verwachting afgelopen zaterdag naar de British School in Voorschoten voor een wedstrijd tegen BS Leiden. Verbaasd waren wij allen toen onze tegenstander een compleet engels team was. Desalniettemin begonnen de meiden van BVL direct met een felle aanval waardoor we binnen een paar minuten tijd op winst stonden. Helaas liet onze verdediging af en toe een steekje vallen waardoor ook BS kans zag te scoren. Toch lieten de dames zich de voorsprong niet afpakken. Eerste periode 4-8.
In de tweede periode werd er iets te fysiek gespeeld waardoor BS vrije worpen toegekend kreeg. BVL leek even uit het veld geslagen want er werd haast niet meer gescoord en de tegenstander kon weer inlopen. Tweede periode 16-18. Na de rust had het team zichzelf beter in de hand en konden de meiden elkaar weer vinden in het veld. Er werd goed samengespeeld en de aanval werd goed opgezet. Dit resulteerde in een eindstand derde periode van 24-30. De laatste periode werd er over en weer veel gescoord, maar eindigde met een veelvoud aan persoonlijke fouten en vrije worpen. Gelukkig voor ons schoot BS (evenals BVL) ook regelmatig mis zodat we de voorsprong in handen konden houden. Het meegekomen publiek van BVL verzuchtte echter dat de laatste twee minuten nog nooit zo lang geduurd hadden en er ging een zucht van verlichting toen het laatste fluitsignaal klonk. Eindstand: 33-44.

Lidwien: 21 punten
Anne: 9 punten
Rebecca: 6 punten
Saskia: 4 punten
Clotide: 2 punten
Lotte: 2 punten