Na de nederlaag van vorige week was het de vraag of de mini’s 2 de overwinningslijn weer zouden voortzetten. Nu, we kunnen gerust zijn; de mini’s 2 speelden afgelopen zaterdag een prima wedstrijd. Zonder Bobby, maar wel met Mike, werd er weer fel verdedigd en gingen we elk duel aan en zorgden we met fastbreaks voor snelle scores.

In de 1e periode met Mike, Dylan, Rowan, Jimmy en Marco, liepen we snel weg van onze tegenstander en werd de basis gelegd voor de overwinning. De mini’s speelden een full court press en daar had Lokomotief geen antwoord op. De 1ste periode eindigde daarom ook in een 20-3 voorsprong.

De 2e periode met Dylan, Roeland Jan, Fabio, Florian en Isaiah begonnen we heel goed, alleen vond Lokomotief een antwoord op onze press, waardoor de tegenstander bij kon blijven, deze periode eindigde in 10-10.

In de 3e periode deden Mike, Rowan, Jimmy, Fabio en Florian helemaal goede zaken want de tegenstander werd in deze periode helemaal opgerold: 12-0!
Het was duidelijk de wedstrijd was gespeeld.

In de laatste periode met Mike, Dylan, Roeland Jan, Jimmy en Fabio bleek dat we toch aardig wat energie verbruikt hadden, want Lokomotief kwam vaker tot scoren. Toen ook Mike de wedstrijd door een 5e p moest verlaten werd het moeilijker voor ons om door te blijven gaan met scoren. Lokomotief won deze periode dan ook met: 10-18. De wedstrijd eindigde in een 52-31 eindstand.
Prima wedstrijd gespeeld mini’s 2 !

Scores : Mike (22), Fabio (10), Roeland Jan, Marco, Rowan en Florian (4) en Dylan (2).