Dit was alweer de derde wedstrijd van de benjamini’s. Eerst dachten we dat er te weinig spelers zouden zijn. Vincent en Gino speelden mee en uiteindelijk waren we met tien spelers. Zo kon iedereen precies twee periodes spelen.

De eerste periode begonnen we met Edda, Diam, Kenneth, Basri en Gino. De eerste score kwam al meteen in de eerste minuut en werd door Basri gemaakt. De eerste vier minuten werd er door deze groep goed verdedigd en het samenspel in de aanval was super.
Daardoor werden ze al een beetje moe en zag je dat de verdediging wat slechter ging. Toch werd deze periode gewonnen met 8-6.

In de tweede periode kwamen Alberto, Mady, Robin, Murat en Vincent in het veld. Vanaf de eerste seconde waren er al erg veel kansen. Helaas ging alles te gehaast waardoor er veel mis ging. Toen ze in de time out hoorden dat ze goed speelden alleen wat meer rust in het veld moesten krijgen, de tijd moesten nemen voor een schot en zoveel mogelijk een lay up moesten proberen te maken ging het een stuk beter.
De eerste minuten kwamen springers bijna niet over de middellijn heen en al helemaal niet tot score toe. Dat is springers deze periode ook maar een keer gelukt. De periode eindigde met 20-2 voor Leiderdorp.
Hierdoor gingen we de rust in met een stand van 28-8 voor Leiderdorp.

Na vijf minuten rust te hebben gehad begonnen we weer. De opstelling was bijna hetzelfde als in de eerste periode; Mady, Diam, Kenneth, Basri en Gino. Ze waren allemaal weer helemaal uitgerust na de eerste periode en dat was te merken. Het samenspel ging goed, er werd goed naar elkaar gekeken en iedereen bleef goed bij zijn mannetje. Helaas viel Gino erg hard op de grond en toen moest Alberto erin. Hij nam het goed over van Gino. De rust bleef erin en de schoten gingen raak. Deze periode wonnen we met 11-4.

De vierde periode begonnen Edda, Robin, Murat, Vincent en Gino. Gino was weer helemaal opgeknapt. Er was een goed samenspel en er werden veel lay ups gelopen. Na vijf minuten kwam Alberto erin voor Gino. En wisselden we Basri even voor Murat. Het spel bleef hetzelfde. Iedereen stond goed vrij en werd goed aangepasst waarna er een score volgde.
Deze periode werd gewonnen met 20-5.

Einduitslag van deze wedstrijd 59-17 voor Leiderdorp. Een verdiende winst.