Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd voor MA2. Dit is een redelijk nieuw team dat nog maar enige weken met elkaar getraind heeft. Ze moesten gelijk aantreden tegen het toch altijd indrukwekkende Grashoppers. Lidwien, Anne, Lotte, Thessa, Lissy, Amelia, Clothide en Rebecca begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. In het begin leek het redelijk gelijk op te gaan. Grashoppers kwamen vaak aan de bal, maar schoten toch ook behoorlijk vaak mis. De meiden van BVL lieten zich niet zomaar aan de kant zetten en door een paar goed opgezette acties gingen we de rust in met een kleine voorsprong. De derde periode leek Grashoppers beter op elkaar ingespeeld en braken ze regelmatig door de verdediging heen. Hierdoor liepen ze al snel uit. Na een time-out van coach Paul Broers kwam BVL snel weer terug. Lidwien, Anne en Rebecca speelden elkaar goed aan, terwijl Thessa en Lotte sterk in de verdediging stonden. Lissy stal regelmatig een bal en wist de meiden van Katwijk goed af te remmen. Ook Amelia en Clothide lieten zich duidelijk zien in het veld. Over en weer werd er gescoord en de stand bleef dicht bij elkaar. Uiteindelijk bleek Grasshoppers toch iets beter waardoor ze met 6 punten verschil konden winnen. Toch werd er niet getreurd na afloop, want voor een eerste wedstrijd werd er absoluut niet slecht gespeeld, en de verwachting is dat deze meiden zeker nog gaan groeien in hun spel. Ze zijn er dan ook van overtuigd dat ze de volgende keer gaan winnen!