Tijdens de Bloemerddag op zondag 14 augustus zal ook Basketballvereniging Leiderdorp zich presenteren. Tussen 12.00 en 16.00 uur wordt er in de Bloemerdhal gewerkt aan een pre-seizoen basketballtraining. Dat wil zeggen dat alle basketballers in de leeftijdsgroepen van welp tot en met mini (± 6 – 12 jaar) een soort basketballexamen af gaan leggen. Iedereen is van harte welkom deze training bij te wonen en voor de niet-basketballers is er ook gelegenheid een balletje te gooien. Bij voldoende aanmelding zal er tussendoor door de meiden van BVL een demonstratietoernooitje, 3 om 3, gespeeld gaan worden, want ook voor meisjes is basketball een hele leuke sport. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken op zondag 14 augustus of bel voor meer informatie met Gijs de Weerd: 06-21628067 (tevens hier aanmelden)