Traditioneel heeft BVL H1 het moeilijk in de confrontaties met LUSV H2, zeker in de uitwedstrijden. Afgelopen zaterdag begon BVL dan ook geconcentreerd aan deze wedstrijd en kwam al snel op een 4-10 voorsprong. LUSV knokte zich echter snel, waarbij zich vanaf 11-12 een spannend gevecht ontspon. LUSV leidde na het eerste kwart met 16-15. In het begin van het tweede kwart liep LUSV even weg naar een voorspong van drie punten (22-19), maar door de verdediging aan te trekken kreeg BVL langzamerhand meer greep op de wedstrijd. Het trage wedstrijdtempo was er mede oorzaak van dat het aanvallend nog niet echt lekker liep bij BVL. Via 25-25 kwam LUSV bij 30-29 voor het laatst op voorsprong, de eerste helft werd afgesloten met een 30-31 voorsprong voor BVL. Er nuttig was de bijdrage van Michael Ginter die in het twee kwart tot 8 punten kwam en daarmee BVL in de wedstrijd hield. In het derde kwart kon BVL de wedstrijd steeds meer naar haar hand zetten, met name door verdedigend vrijwel niets meer weg te geven. Bij 35-41 begon het vierde kwart. LUSV kwam nog even terug tot 41-44, maar na een driepunter van Bastiaan Selier (41-47) kwam BVL eindelijk ook aanvallend los en werd snel een onoverbrugbaar gat geslagen bij 41-56 met nog drie minuten op de klok. Daarna kon BVL de wedstrijd rustig uitspelen, met nog een mooi hoogtepunt in de laatste seconde waarbij Marco Pikaar een “onmogelijke” tip-in met fout mee maakte. Een regelmatige overwinning met 47-65, waardoor BVL H1 ongeslagen aan de leiding blijft. Een mooie regelmatige verdeling van de scores: Bestiaan 11, Just en Maarten 10, Michael Breel 9, Michael Ginter 8, Paul 7, Ben 6, Marco 4.