Incompleet trad het bolwerkteam aan tegen de junioren van MSV. In een goede eerste helft werd de basis gelegd voor de uiteindelijke overwinning, waaraan niets af te dingen viel. Zij het dat eigenlijk het verschil tussen beide ploegen wel groter had moeten zijn dan de uitslag nu was: 59-54.

Omdat Miranda Righarts geblesseerd was (dankzij de uitwedstrijd tegen MSV), Nicole Hoogeveen, Linda Boschman en Birgitte Neuteboom eerst een wedstrijd met de junioren moesten meespelen in Delft tegen DAS en Willemijn Kallenberg met de mini’s in Katwijk tegen Grasshoppers speelde en Ilva Knaap met de kadetten meespeelde, bleven er slechts zes speelsters over die in de eerste helft de strijd moesten aanbinden tegen de junioren van MSV. Dat deden zij voortreffelijk. Uit de eerdere wedstrijden wisten we nog dat de kracht van de Noordwijksen vooral inside lag en dat zij van buiten de bucket weinig noemenswaardige dreiging hadden. Dit resulteerde erin dat de verdediging vooral goed gepositioneerd moest worden op de helpside. En dat werd goed uitgevoerd. Vooral Steffie Kreffer en Zoe Schellingerhout boden de benodigde hulp en assistentie in de verdediging, waardoor we veel intercepties konden pakken, maar daarnaast ook dat er weinig inside kansen voor MSV werden weggegeven. BVL nam direct het initiatief, daarbij nam Zoe Schellingerhout het voortouw en kon MSV moeizaam volgen. Na een qua score gelijk opgaande eerste periode (12-12), was het ook in de tweede periode het bolwerkteam dat steeds aan de goede kant van de score zat. Goede initiatieven van Lara Moerer en opnieuw Zoe Schellingerhout bezorgden BVL een verrassende voorsprong halverwege de wedstrijd (29-26).
Tijdens de rust kwamen de overige speelsters de sporthal binnen en was de verwachting dat nu de wedstrijd snel kon worden beslist. Aanvankelijk gebeurde dat ook. Door scores van Patience Dimandja liep BVL uit naar een 37-26 voorsprong, maar deze werd even snel weer ingeleverd door rommelig aanvalsspel en een niet alerte verdediging. Nicole Hoogeveen zette de score op 46-39 aan het eind van de derde periode. MSV startte de vierde periode goed en kwam halverwege de laatste periode zelfs terug tot 50-48, en even leek het erop alsof de meiden toch nog moesten buigen, maar drie fast-breaks die werden afgemaakt door Patience Dimandja brachten het verschil weer terug op een veilige marge (59-51). De driepunter in het slotsignaal van MSV kon daarmee geen onheil meer uitrichten: 59-54 winst voor het bolwerkteam!
Scores: Patience Dimandja (20), Steffie Kreffer (11), Zoe Schellingerhout (9), Nicole Hoogeveen (8), Lara Moerer (6), Maaike Klompmaker (2), Linda Boschman (2), Renske Kallenberg (1)