Voor de meisjes Kadetten 1 is het weer gelukt om de vierde wedstrijd achter elkaar te winnen met ruime cijfers.Na de eerste wedstrijd met 27 punten verschil, tweede met 76, derde met 35, is de vierde wedstrijd geëindigd met 32 punten verschil.
Hoewel we het eerste kwart maar met 3 punten voorstonden (15-12), bleek in het tweede kwart dat de meiden van Leiderdrop te sterk waren voor de meiden van waddinxveen, want het eindigde met een stand van 33-22.
Het derde kwart werd er flink gebruik van gemaakt van de fastbreaks, waarbij Renske Kallenberg behoorlijk wat scoorde en de score bracht op 18 tegen 4 en het derde kwart eindigde met een stand van 51-26 voor Leiderdorp.
Het laatste kwart mocht natuurlijk niet ontbreken, want ondanks dat Aniek van den Heuvel de hele wedstrijd had gespeeld als point gaurd bracht ze de score omhoog samen met de tweeling Linn en Anne van Remundt tot een eindstand van 68-36.
De coach van Meisjes Kadetten (Jefferson de Man) is in ieder geval tevreden over de resultaten van de afgelopen wedstrijden, en hoopt dat de komende wedstrijden net eenzelfde resultaat wordt geleverd als de eerste vier. Positief is hij zeker, want ondanks dat niemand gelooft dat ze wat beter en fanatieker zijn gaan basketballen wil hij toch geloven dat ze hun best doen en dat de resultaten beter zijn dan de voorgaande tijden.

Scores:
Renske kallenberg: 23 – Renske Kleiss: 9 – linn: 8 – Anne: 10 – Aniek: 12 – Joyce: 6