De laatste maanden verschijnen er steeds meer jongeren die willen basketballen. Tijdens de trainingen zijn de velden bomvol. Dus er moeten nieuwe teams gevormd worden. Benjamins 3 is zo’n nieuw team. Het team is samengesteld uit jongens die vanaf oktober 2004 lid zijn geworden. Vanaf januari spelen ze competitie. De eerste wedstrijd was in Hellevoetsluis. Ja, daar basketballen ze ook.
Jump ’80 bleek te sterk. Er werd met 9 punten verschil verloren. Hoewel ad interim coach Paul Crama het vooral druk had om iedereen dezelfde kant uit te laten spelen, viel het vertoonde spel alleszins mee. Fabio maakte 28 punten en Jonathan maakte een paar weergaloze “toverballen”.

De eerste thuiswedstrijd was afgelopen weekend. Zoebas benjamins 2 was de tegenstander.
Quinten, Mike en Daan waren nu ook van de partij, en dat scheelde. Er werd goed samengespeeld, aanvallen over meer dan 3 spelers kwamen regelmatig voor en niet onbelangrijk, er werd gescoord!
De tegenstander kwam tot 14 punten. Wij maakten er 50. Een dikke overwinning dus.
De scores: Jonathan 2, Fabio 14, Quinten 8, Daan 12, Murat 2, Richard 2, Fred 4, Mike 6. Basri kwam in deze wedstrijd helaas niet tot scoren.
In de toekomst gaat de moeder van Fred, mw. Zandvliet het team coachen. We wensen haar veel succes!