Afgelopen zondag kwam het kadettenteam van de Rotterdam Basketballschool niet opdagen voor een wedstrijd tegen onze kadetten. Twee weken terug belde Roba nog af voor de uitwedstrijd. Nu stonden spelers, coach, tafel, scheidsrechters en publiek voor joker. Niets te zien en ook niets gehoord van Rotterdam. Een schande voor een instituut dat zo zwaar door het Rayon gesteund wordt. Nog afgelopen week kregen veel basketballers van rond de 12 jaar een mailing van Rotterdam met de boodschap hoe goed het daar wel niet gaat en hoe goed alles is geregeld voor toekomstige topbasketballers. Sinds een week weten we wel beter. De ervaring met het kadettenteam is duidelijk. Daarnaast heeft Rotterdam niet voldaan aan de eisen van het Rayon waardoor teams teruggetrokken moeten worden uit de competitie. Althans, dat zijn de duidelijke regels waar het Rayon al maanden mee dreigt. We zijn heel benieuwd! Overigens gaat ons Leiderdorps Kadettenteam wel naar de kampioenspoule.