Ik ben Boris en ben vaste bankspeler bij Mini’s 3. Vandaag moesten we tegen Zoebas spelen. Helaas hebben we de vorige keer ervan verloren met twee punten verschil. Emre en Marten waren ziek en Tukay had een gescheurde enkelband. Maar gelukkig hebben we nu wel de wedstrijd gewonnen met 42-39. En Vincent speelde ook mee. Het was heel spannend

Dylan – 0 punten
Jack – 2 punten
Laurens – 2 punten
Mitch – 0 punten
Boris – 21 punten
Michael – 9 punten
Tom – 4 punten
Vincent – 4 punten

Twee weken geleden heb ik (Mo) al gemeld dat mini’s 3 op de goede weg was. En jawel. Het was een bloedstollend spannende wedstrijd met 2 keer 5 fouten bij ons team en 1 keer 5 fouten bij Zoebas. Aan het eind leek het erop dat BVL het toch ging weggeven, maar Vincent, Boris en Michael wisten gelukkig nog te scoren en we eindigden met 42 tegen 39.
Gefeliciteerd Coach Jacques. (Het werd natuurlijk wel een keertje tijd.)