Aan het begin van de competitie wisten we nog niet wat ons te wachten stond. Ingedeeld in een nieuwe poule met voor ons onbekende tegenstanders, waarvoor we dit keer ook wat verder weg moesten. Zo speelden we tegen Springers Gouda, BOB Oud Beyerland, Westland Stars ‘s-Gravenzande, DAS Delft en Rebound ‘s-Gravendeel. De eerste wedstrijden leken met gemak gewonnen te worden. Het team van Philip van Houwelingen, Bas Kallenberg, Raoul Koopmans, Erjohn Ocampo, Kelsey de Porte, Koen Rijntjes, Jeroen Vos en Thomas Weber, aangevuld met bankspeler Vincent Antes en nieuwkomers Mark Streeder en Lissy de Boer scoorden soepeltjes de mooiste ballen. Totdat we tegen Westland Stars aan moesten treden, die op dat moment koploper in de poule waren. Het bleek een zware dobber. Waar de andere wedstrijden met scores als 80-26, 22-60 en 89-16 in ons voordeel werden beslist, verloren we van de jongens uit ’s Gravenzande met 85-32. De thuiswedstrijd bleek meer in ons voordeel, met name omdat de eerste keer onze forwards Raoul Koopmans en Jeroen Vos niet aanwezig waren en nu wel, konden we een betere tegenstand bieden. De wedstrijd eindigde met 53-56. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren bleken onze jongens een prima seizoen te hebben gespeeld, waarin ze enkel de Westland Stars als hun meerdere moesten erkennen. Ga zo door!