De meisjes speelden op het internationaal toernooi van Early Bird in Purmerend. Behalve een aantal Nederlandse teams uit de Eredivisie en het Nationaal Kadettenteam speelden er teams uit Denemarken en Zweden. De eerste wedstrijd werd makkelijk gewonnen. Er werden wel een stuk of acht driepunters raak geschoten. De tweede wedstrijd, tegen Groningen, werd net aan verloren met 1! punt. Groningen had veel lengte in het team terwijl de Leiderdorpse meisjes zonder center speelden. Toch had Leiderdorp de beste kansen in de laatste twee minuten; door balverlies en het missen van vrijeworpen liet Leiderdorp de winst zelf liggen. De volgende wedstrijd moesten ze spelen tegen een Deens team. Deze meiden hadden al heel goed basketball laten zien en brachten veel tempo en fysiek in het veld. Dit werd een heel spannende wedstrijd die zelfs de Deense coach teveel werd. Vanwege opmerkingen op de scheidsrechters kreeg hij een T. Het was continue een puntje puntje wedstrijd en de eindstand was dan ook geen verrassing nl gelijk!!!!
Voor het eerst in het toernooi moest er een verlenging gespeeld worden van vijf minuten. Van het begin af liet Leiderdorp merken dat ze voor de winst ging en nam het initiatief. De verrassende winst in deze keiharde wedstrijd was dus voor Leiderdorp. Met zes punten verschil winst.
Maandag, tweede Paasdag om 16.00 uur, spelen de meiden in de finale tegen Groningen. Het team waar van ze in de poule verloren hadden. Groningen haalde namelijk de andere halve finale en won van het Zweeds team.
De meiden die voor dit prima resultaat zorgden zijn: Kirsten, Corine, Anouk G.,Anouk B. , Andy, Kee, Nicole en drie meiden uit Voorburg die misschien bij de junioren mee willen spelen volgend seizoen.